ПРОЧИТАЈТЕ ВИШЕ О НАМА

Прича о „Малој Сирени“

О нама

О нама

Приватна предшколска установа „Мала Сирена“ основана је 2017. године у Рипњу. Од тада па до данас кроз наш вртић је прошло неколико стотина деце из Рипња и околине. Оно што нас посебно радује јесте да су нам поверење указале наше комшије које су препознале нашу установу као место где ће њихово дете безбрижно боравити.

У вртићу се ради са 6 група деце:

  • Млађа јаслена група

  • Старија јаслена група

  • Млађа вртићка група

  • Средња вртићка група

  • Старија вртићка група

  • Предшколска група

Оно што наш вртић издваја од свих осталих јесте стално запослен логопед који свакодневно ради са децом. У том узрасту логопед игра најважнију улогу и ми смо томе посветили највише пажње.

Такође, имамо запосленог педагога као стручног сарадника, а више о нашим програмима прочитајте ОВДЕ.

Издвојили бисмо и то да дете у наш вртић можете уписати уз субвенцију града Београда, а да бисте добили више информација о томе контактирајте нас било када.

6

6

година рада

6

6

група деце по узрастима

25+

25+

различитих програма

Утисци родитеља о нама

и још више од 140 оцена

Наша Дуња је одушевљена са васпитачицама у Малој Сирени. Сваки дан нам препричава догодовштине из вртића и једва чека да поново иде.

Милена, Београд

Ана и њени запослени раде сјајан посао. Наше дете је срећно, учи у здравом окружењу и види се свакодневни напредак. Велика препорука.

Марко, Београд

Мала Сирена нам одговара због локације и огромном дворишта које имају и где наш син може да се игра. О запосленима такође све најбоље.

Никола, Београд