УЧЕЊЕ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА У ПУ „МАЛА СИРЕНА“

Енглески језик

Енглески језик

Енглески језик

У предшколској установи „Мала Сирена“, посебну пажњу поклањамо учењу енглеског језика, као средства комуникације које ће Вашем детету бити неопходно у будућности.

Сви се питају када је право време да се почне са учењем страног језика и да ли је дете у предшколском узрасту уопште способно да га научи. У прилог учењу страног језика иде тврдња стручњака – да деца у раном узрасту упијају све као сунђери.

У нашој предшколској установи енглески предаје наставник енглеског језика, а оно што је такође јако битно јесте да се учење енглеског језика одвија постепено како би дете могло све да усвоји и научи.

Испод можете погледати како изгледа школица енглеског језика у нашем вртићу.

Утисци родитеља о нама

и још више од 140 оцена

Наша Дуња је одушевљена са васпитачицама у Малој Сирени. Сваки дан нам препричава догодовштине из вртића и једва чека да поново иде.

Милена, Београд

Ана и њени запослени раде сјајан посао. Наше дете је срећно, учи у здравом окружењу и види се свакодневни напредак. Велика препорука.

Марко, Београд

Мала Сирена нам одговара због локације и огромном дворишта које имају и где наш син може да се игра. О запосленима такође све најбоље.

Никола, Београд

Увек тежимо напретку.

У нашој предшколској установи Ваше дете ће остваривати константан напредак, а наши предани васпитачи ће одиграти велику улогу у том процесу.

Програми

Субвенције