ФОЛКЛОР У НАШОЈ ПРЕДШКОЛСКОЈ УСТАНОВИ

Фолклор

Фолклор

Фолклор

Фолклор је неговање народне традиције и очување идентитета нашег народа. Кроз игру и песму, провлаче се обичаји из раличитих делова наше земље. У ПУ „Мала Сирена“ се кроз програм фолклора трудимо да све то приближимо деци.

Фолклор је и народна уметност, а кроз његово укључење у развој деце, он доприноси моралном образовању, распознавању звукова, стицању вештине покрета, осећаја поштовања припадности према традицији и култури народа.

Кроз фолклор деца се подстичу на коришћење покрета, говора тела и естетског изражавања. Уз плес, глуму и игру деца ће развити целокупну моторику, а оно што је најбитније подстиче се дечије стваралаштво.

Утисци родитеља о нама

и још више од 140 оцена

Наша Дуња је одушевљена са васпитачицама у Малој Сирени. Сваки дан нам препричава догодовштине из вртића и једва чека да поново иде.

Милена, Београд

Ана и њени запослени раде сјајан посао. Наше дете је срећно, учи у здравом окружењу и види се свакодневни напредак. Велика препорука.

Марко, Београд

Мала Сирена нам одговара због локације и огромном дворишта које имају и где наш син може да се игра. О запосленима такође све најбоље.

Никола, Београд

Увек тежимо напретку.

У нашој предшколској установи Ваше дете ће остваривати константан напредак, а наши предани васпитачи ће одиграти велику улогу у том процесу.

Програми

Субвенције