ШКОЛИЦА КАРАТЕА У НАШЕМ ВРТИЋУ

Карате

Карате

Карате

Предшколска установа „Мала Сирена“ у сарадњи са карате клубом „Полетарац“ изводи часове карате наставе у нашем објекту.

Карате позитивно утиче на децу тако што усвајају здрав начин живота, унапређују здравље, моторичке способности, координацију, издржљивост као и технике дисања.

Кроз физичку активност Ваше дете ће развијати машту, а како су старија тако ће и вежбе постати захтевније што ће им бити додатно занимљиво јер ће им јачати самопоуздање и постаће озбиљнија.

У просторијама нашег вртића са Вашом децом радиће дугогодишњи спортисти и тренери из карате клуба „Полетарац“ који су остварили запажене резултате у каратеу.

Утисци родитеља о нама

и још више од 140 оцена

Наша Дуња је одушевљена са васпитачицама у Малој Сирени. Сваки дан нам препричава догодовштине из вртића и једва чека да поново иде.

Милена, Београд

Ана и њени запослени раде сјајан посао. Наше дете је срећно, учи у здравом окружењу и види се свакодневни напредак. Велика препорука.

Марко, Београд

Мала Сирена нам одговара због локације и огромном дворишта које имају и где наш син може да се игра. О запосленима такође све најбоље.

Никола, Београд

Увек тежимо напретку.

У нашој предшколској установи Ваше дете ће остваривати константан напредак, а наши предани васпитачи ће одиграти велику улогу у том процесу.

Програми

Субвенције