СВАКОДНЕВНИ ЧАСОВИ СА ЛОГОПЕДОМ У ПУ „МАЛА СИРЕНА“

Радионица са логопедом

Радионица са логопедом

Радионица са логопедом

Улога логопеда у вртићу је од највећег значаја за правилан развој детета, јер је сва одступања у развоју говора потребно на време уочити и стручним радом поправити.

У нашој предшколској установи је запослен логопед који ради са децом свакодневно. Коришћењем логопедских вежби, стимулисањем говорних игри и креативношћу наш логопед ће се побринути да се и најмање потешкоће у говору Вашег детета отклоне.

Јако је битно да је логопед креативан и прилагодљив сваком детету и да кроз разне игре приближи говорне вежбе деци. Такође превенција је оно на чему се у нашој предшколској установи посебно ради.

Утисци родитеља о нама

и још више од 140 оцена

Наша Дуња је одушевљена са васпитачицама у Малој Сирени. Сваки дан нам препричава догодовштине из вртића и једва чека да поново иде.

Милена, Београд

Ана и њени запослени раде сјајан посао. Наше дете је срећно, учи у здравом окружењу и види се свакодневни напредак. Велика препорука.

Марко, Београд

Мала Сирена нам одговара због локације и огромном дворишта које имају и где наш син може да се игра. О запосленима такође све најбоље.

Никола, Београд

Увек тежимо напретку.

У нашој предшколској установи Ваше дете ће остваривати константан напредак, а наши предани васпитачи ће одиграти велику улогу у том процесу.

Програми

Субвенције